وعده ما: 16 آذر ساعت 16

دانشجویان دانشگاه گیلان تصمیم گرفتند که ساعت 10 مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه تجمع کنند و همانطور که میدانیم دانشجویان دانشگاه های دیگر و مردم سبز اندیش اجازه ورود به دانشگاه رو به هیچ وجه ندارند برای همین عده ای از دوستان دانشجوی سایر دانشگاه ها و دانشکده ها تصمیم گرفتند که 16 آذر ساعت 16 مقابل دانشگاه علوم پایه واقع در منظریه تجمع کنند و اعتراض خودشون رو نشون بدند.

۱۳۸۸ آبان ۲۷, چهارشنبه

صفار علیه احمدی‌نژاد و مشایی لب باز می‌كند

در وزارت ارشاد بودم، معاونم نامه‌ای آورد كه احمدی‌نژاد برایش حكم سرپرستی زده، شیخ‌الاسلام تماس گرفت كه شما نیا.لاریجانی تماس گرفت كه برو.. حتی یك مطلبی مطرح است كه آقا به احمدی‌نژاد یك نقدی كرده‌اند كه چرا شما به مشایی اینقدر شیفتگی دارید كه...
در حالی كه اخیراً صفار هرندی در دانشگاه صنعتی اصفهان از اشكالات احمدی‌نژاد سخن گفته و از غفلت وی مقابل بسیاری از دل‌سوزی‌ها خبر داده، بررسی‌ها حاكی ازآن است كه حتی افرادی همانند وی كه با سفرهای دوره‌ای در دانشگاه‌ها به دفاع از دولت می‌پردازند، انتقادات زیادی به وی و به ویژه مسئول دفتر وی، اسفندیار رحیم‌مشایی دارند كه معمولا ترجیح می‌دهند آن‌ها را در خفا مطرح كنند.

به گزارش خبرنگار «آینده»، وزیر ارشاد دولت نهم در اصفهان گفت: برخی از یاران احمدی‌نژاد نیز به وی رأی ندادند و این غفلت‌ها گریبان احمدی‌نژاد را خواهد گرفت.

اما بر اساس خبر مندرج در یك بولتن محرمانه، «محمد حسین صفار هرندی جلسه‌ای با برخی روحانیون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها داشته است و در خصوص حضور روحانیت و برخورد با مخاطب پرسش و پاسخی داشت و سوالاتی راجع به دولت و احمدی‌نژاد در آن جلسه مطرح شده بود كه گفته بود مسائل رخ داده یكی ناشی از لج‌بازی خود رئیس جمهور است، دوم اعتقاد و اعتمادی كه احمدی‌نژاد به برخی از افراد از جمله مشایی دارد و سوم هم بی‌توجهی احمدی‌نژاد به برخی مشاوره‌هاو دلسوزی‌ها است كه به او داده می‌شود.

وی در خصوص جلسه معروف هیئت دولت و بحث مشایی گفته است: همه نگران بودند و ما توسط‌هاشمی ثمره پیام دادیم كه اگر جلسه ادامه پیدا كند، ما نمی‌نشینیم. چون مشایی مشروعیت ندارد و بعد جلسه به هم خورد. من در وزارت ارشاد بودم، معاونم نامه‌ای آورد كه احمدی‌نژاد برایش حكم سرپرستی زده است، من می‌خواستم به جلسه هیات دولت بروم كه شیخ‌الاسلام تماس گرفت كه شما نیا. اگر بیایی مانعت می‌شود و خوب نیست، چند دقیقه بعد لاریجانی تماس گرفت كه برو و اینها خبر ندارند كه اگر شما نروید جلسه از نصاب می‌افتد.
البته برای اژ‌ه‌ای هم همینطور بود، یعنی وقتی كه رفتم دیدم كه اژه‌ای را از پشت درب هیئت دولت برگردانده بودند.

صفار ادامه داد: بارها در جلساتی كه هیئت دولت خدمت آقا بوده‌اند، ایشان تذكراتی در این مورد داده‌اند و حتی یك مطلبی مطرح است كه آقا به احمدی‌نژاد یك نقدی كرده‌اند كه چرا شما به مشایی اینقدر شیفتگی دارید كه احمدی‌نژاد گفته بود هیچ كس به اندازه مشایی به من كمك نكرده است و حتی آقا را استثنا نكرده است.»

گفتنی است شواهد موجود از یادداشت روزنامه كیهان، مقاله ارگان سپاه پاسداران و این‌گونه اظهارات صفار حاكی از آن است كه روند جدیدی در انتقاد از اسفندیار رحیم‌مشایی در میان طیف اصولگرا آغاز شده است.

فرزاد اسلامی فعال دانشجویی دانشگاه آزاد با قرار کفالت آزاد شد


بامدادخبر: فرزاد اسلامی از فعالین دانشجویی دانشگاه آزاد، لحظاتی قبل از زندان اوین آزاد شد.
به گزارش بامدادخبر، فرزاد اسلامی دانشجوی حقوق دانشگاه آزاد تهران مركز، که در پی هجوم ماموران امنيتی به منزلش در بامداد چهارشنبه (13 آبان)، بعد ازتفتيش و ضبط وسايل شخصی‌اش، بازداشت شده بود لحظاتی قبل (عصر چهارشنبه) با قرار کفالت از زندان اوین آزاد شد.
گفتنی است فرزاد اسلامی بعد از اعتراضات گسترده دانشجويان تهران مركز، در هفته اول سال تحصيلي به سه ترم تعليق با احتساب سنوات از سوی كمتيه انضباطي دانشگاه محكوم و از ورود به دانشگاه منع شد.

پیام عرب سرخی از زندان اوین: تا آخر پای اعتقاداتم ایستاده ام




فيض اله عرب سرخي، عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در ملاقات با خانواده اش که روز گذشته انجام شد، ازمهندس ميرحسين موسوي به دليل ديدار با خانواده اش و پيگيري از وضعيت وي تشکر کرد.
به گزارش نوروز، فاطمه عرب سرخي، دختر فيض اله عرب سرخي ضمن اعلام اين مطلب افزود: پدرم همچنين تاکيد کرد که براي من پيگيري مهندس مير حسين موسوي بسيار مهم بوده و مهندس موسوي قطعاً واقف است که برخي محدوديت هاي احتمالي براي زندانيان، نبايد مانع از پيگيرهاي ايشان از وضعيت خانواده هاي زندانيان سياسي شود.
به گزارش نوروز، عرب سرخی پیش از این به دلیل نقل قولی که همسرش در دیدار با مهندس موسوی از جانب وی کرده بود به مدت 2 هفته ممنوع الملاقات شده بود.
فاطمه عرب سرخي، وضعيت روحي اين عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي را بسيار عالي توصيف و گفت که پدرم در این دیدار تاکید کرد که " تا آخر پاي همه ی اعتقاداتم ايستاده ام".
فاطمه عرب سرخی در این گفتگو در مورد وضعیت جسمانی پدرش گفت: پدرم لاغر شده بود اما به نظر نمی رسید مشکل جسمی خاصی داشته باشد.
وی گفت: روز قبل که قرار بود دادگاه پدرم برگزار شود به همراه خانواده به محل دادگاه رفتیم که متاسفانه علیرغم حضور قاضی و مسئولین دادگاه به دلیل عدم انتقال پدرم از زندان به محل دادگاه، دادگاه برگزار نشد ولی قاضی صلواتی نامه ای را خطاب به مسئولین اوین صادر کرد تا مقدمات ملاقات با پدرم فراهم شود که این نامه را روز گذشته تسلیم مقامات اوین کردیم.
به گفته وی، امروز از اوین با خانواده عرب سرخی تماس گرفته شد که ظهر امروز برای ملاقات به محل اوین مراجعه کنند و متاسفانه همچنان در انتخاب افراد ملاقات شونده اعمال نظر شد.
فاطمه عرب سرخی همچنین در مورد عدم تشکیل دادگاه روز دوشنبه این زندانی سیاسی گفت: پدرم به ما گفت که یکشنبه ، دادستان با وی در زندان ملاقات کرده و از عدم برگزاری این دادگاه خبر داده است.
به گفته وی، فیض الله عرب سرخی به دلیل بی خبری از ملاقات امروز روزه بود و به همین دلیل نتوانست همراه با خانواده اش در این ملاقات به صرف نهار بپردازد.
این در حالی است که عدم برگزاری دادگاه فیض الله عرب سرخی پیش از این اعلام نشده بود.

خاتمی: کاش حاکمیت از موسوی می‌خواست مدیریت جنبش را برعهده بگیرد



رئیس‌جمهور پیشین کشورمان با تاکید بر اینکه امروز کسانی که برای انقلاب زحمت کشیده اند به عنوان دشمن و منحرف معرفی می‌شوند، تاکید کرد: با هدایت اعتراض آرام و مدنی مردم در مسیر صحیح بسیاری از امور اصلاح خواهد شد و ای کاش حاکمیت خود از آقای موسوی برای هدایت این جنبش در مسیرصحیح دعوت می‌کرد.
به گزارش پارلمان‌نیوز و به نقل از روابط عمومی دفتر حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی، وی در دیدار با جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاههای تهران،صنعتی شریف، علامه طباطبایی و امیركبیر گفت:«از دیدار شما عزیزان خیلی خوشحالم؛معتقدم دیگران هم که در این نظام مسئولیت دارند چه خوب است حرف‌های همه را بشنوند.»
سید محمد خاتمی تصریح کرد:«اگر ما بخواهیم جامعه را اداره کنیم باید رابطه را گسترده‌تر و وسیع‌تر کنیم نه اینکه از کانال‌های خاص این ارتباط وجود داشته باشد و مسئولان نباید انتظار داشته باشند که فقط آنچه مورد تایید آنهاست بیان شود؛چون اگر آنها
همه حرف‌ها را بشنوند شاید اصلاحات بزرگی در کار ایجاد شود.»
رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه «این جلسات می‌تواند گره گشا و راه گشا باشد»، اظهار داشت:« با این حال متاسفانه برگزاری این جلسات محدودیت دارد كه امیدوارم شاهد گشایش در این زمینه باشیم.»
رئیس بنیاد باران یادآور شد:«متاسفانه این محدود کردن‌ها سبب شده است كه احیاناً عکس‌العمل‌هایی که ما و شما نمی‌پسندیم در دانشجویان و دیگر بخش‌های جامعه پیدا شود.»
خاتمی ادامه داد:« وقتی دانشجویان می‌بینند کسانیکه آنها می‌خواهند به دانشگاه بیایند، نمی‌توانند بیایند و حق ندارند صحبت کنند و دیگرانی می‌آیند و حرف‌هایی می‌زنند که مطابق برداشت اکثریت دانشجویان نیست با آنها برخوردهایی می‌شود که مورد قبول ما نیست.»
رئیس‌جمهور سابق کشورمان با طرح این سئوال که «منشا این مسائل چه بوده و چرا این چنین شده است؟»، گفت:«اگر شعاری در متن جامعه مطرح می‌شود که اکثریت جامعه نمی‌پسندند فوری نگوییم بیگانگان و دشمنان دخالت كرده‌اند. البته در فضای ناسالم دشمن هم سوء استفاده خواهد كرد ولی بعضی رفتارها عکس العملی است نسبت به رفتارها و سیاست‌هایی که اعمال شده است و اگر این سیاست‌ها نبود مطمئنا چنین عکس‌العمل‌هایی‌نبود.»
رئیس موسسه بین المللی گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدنها در ادامه اظهار داشت:«اگر افراط و تفریط در جامعه پیش می‌آید معقول این است ما علل و عوامل پیش آمدن اینها را ببینیم و اگر واقعا دلسوز هستیم، در صدد حل آنها برآییم.با معلول برخورد کردن سبب می‌شود مشکل بسط پیدا کند و گسترش یابد.»
سیدمحمد خاتمی ادامه داد:« اگر حرکت و اعتراض آرام و مدنی، حق مسلم و قانونی مردم است، اگر در مسیر خود هدایت بشود می‌تواند اصلاح‌کننده بسیاری از امور باشد.»
وی هشدار داد:«اگر با این حرکت و اعتراض مدنی برخورد شود، ممکن است اعتراض مدنی به آن گستردگی وجود نداشته باشد ولی چون اصل تقاضا و طلب در جامعه وجود دارد و مورد سرکوب قرار گرفته است بصورت‌های دیگری بروز و ظهور پیدا می‌کند که آن وقت همه در این زمینه زیان می‌کنند.»
رئیس دولت اصلاحات یادآور شد:«در همین انتخابات اخیر اشتیاق همه اقشار بخصوص جوانان سبب شد انتخابات با شکوهی صورت بگیرد که اگر این امر نبود انتخابات شکوه نداشت و فراگیری حضور مردم در صحنه انتخابات نبود.»
خاتمی با یادآوری این نکته که «نتیجه انتخابات مورد سئوال بسیاری از افراد جامعه بود»،افزود:«این سئوال با انکار آن از بین نمی‌رود یا امر باطل با فریاد کردن آن درست نمی‌شود، با برچسب زدن خائن،با برانداز و سرکوب کردن او، سئوالی در جامعه از بین نمی‌برد.»
رئیس‌جمهور سابق کشورمان تصریح کرد:«باید بررسی کرد و دید که آیا این سئوال درست است یا خیر؟»
رئیس بنیاد باران سپس گفت:«مردم سالم‌ترین و نجیبانه‌ترین حركت را از خود نشان دادند كه نشانه بلوغ در رشد این ملّت است،صدها هزار نفر از مردم بسیار آرام و بدون ساماندهی آمدند و اعتراض ساده‌ای کردند ولی متأسفانه حوادثی كه بدنبال آن پیش آمد سبب افزایش بی اعتمادی شد و نیز منشاء پیدایش یك نوع رگه‌هایی از حركت‌هایی كه سرانجامش معلوم نیست چگونه شود. هنوز هم راه برای درمان خدشه‌دار شدن اعتماد بخش‌های مهمی از جامعه بسته نیست.»
رئیس‌جمهور سابق کشورمان تاکید کرد:«همه تلاش من در این مدت چه در زمان مسئولیت و بعد از آن این بوده که به این موضوع بپردازم که جنبش ایرانی یک حرکت خلق‌الساعه نیست، یک التهاب عاطفی نیست که با یک انگیزه روانی به وجود بیاید و مثلا با ترس از بین برود، بلکه بسیار عمیق و گسترده‌ است اگر این را درک کنیم و بفهمیم کجا هستیم می‌توانیم به سوی آینده روشن حركت مطمئن داشته باشیم.»
وی تصریح کرد:«مردم ما زندگی می‌خواهند، می‌خواهند تأمین مالی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی داشته باشند، همه این خواست‌ها را همه جوامع دارند، ولی در ورای این ؛ یک نوع وجدان عمومی وجود دارد؛ واقعا مردم ما آزادی می‌خواهند منظورم از آزادی ولنگاری نیست، بلكه به خاطر رنجی كه از استبداد كشیده‌اند می‌خواهند حاكم بر سرنوشت خود باشند و انقلاب اسلامی را كه گشاینده این راه است بزرگ می‌دارند.»
رئیس بنیاد باران با یادآوری این نکته که «نقش روشنفکر، گسترش گفتمان آزادی به صورت آگاهانه در جامعه است»، گفت:« خواسته دیگر ملت ما استقلال است، چون از استعمار و وابستگی به بیگانه لطمه دیده‌اند.»
خاتمی خواسته دیگر مردم ایران را پیشرفت ایران عنوان کرد و افزود:« کشور ما به دلیل مسائل تاریخی و استبدادزدگی به هر حال کشوری جهان سومی است و ایران و ایرانی نمی‌خواهد عقب افتاده باشد چرا که ایرانی شایسته پیشرفت است.»
رئیس دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه «ما آزادی، استقلال و پیشرفت می‌خواهیم»، اظهار داشت:«البته در عمق وجدان همه ما عدالت خواهی وجود دارد، عدالت هم به معنی عام کلمه است، گرچه از همه اینها سوء استفاده شده است.»
وی یادآور شد:«عدالت برای مدتی به خاطر غلبه تفکر سوسیالیستی در جامعه ما فقط بصورت اقتصادی و آن هم اقتصاد مصرفی به حساب آمده و در این اواخر هم که از اقتصاد مصرفی فراتر رفته بصورت اقتصاد صدقه‌ای در آمده است، در حالیکه عدالت خیلی وسیع تر از اینهاست.»
خاتمی جنبه‌های مختلف عدالت را علاوه بر عدالت اقتصادی،عدالت سیاسی، عدالت قضایی، عدالت اجتماعی و عدالت حقوقی عنوان کرد.
رئیس موسسه بین‌المللی گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در بخش دیگری از سخنانش گفت:«ما ملتی دارای سابقه،فرهنگ و سنت هستیم و ریشه ما در آن سنت است. ریشه سنت ما به شدت تحت تاثیر اسلام است و اسلام بر آن اثر گذاشته است.»
وی افزود:«در عمق وجدان ما فرهنگ اسلامی سازنده هویت تاریخی ما بوده حتی غیر مسلمانان، چرا که در تمدن اسلامی غیر مسلمان‌ها هم نقش مهمی داشته‌اند.»
رئیس بنیاد باران تصریح کرد:«ما یک هویت تاریخی داریم كه اسلامی است.»
وی ادامه داد:« وقتی این هویت با خواست تاریخی همسو شد، آن وقت می‌تواند معجزه بیافریند؛همچنانکه در انقلاب اسلامی معجزه آفرید یعنی خواست تاریخی با هویت تاریخی آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی پیشرفت‌خواهی، عدالت خواهی با گرایش اسلامی که در جامعه وجود داشت مومنان و دیگران را به صحنه آورد.»
خاتمی در بخش پایانی سخنانش باردیگر به مسائل روز اشاره کرد و گفت:«امروز همان آدم‌هایی که برای انقلاب زحمت کشیده‌اند، مورد جفا قرار می‌گیرند و با یك جنگ روانی و ایجاد فضای امنیتی به عنوان دشمن و منحرف معرفی می‌شوند و با آنها برخورد می شود البته هر نظامی با کسانی که قصد براندازی دارند باید برخورد کند ولی با خود افراد که درون نظام هستند نباید چنین برخوردی کرد.»
وی تاکید کرد:«دور افراد خط کشیدن و دایره خودی را محدود کردن و بخش‌های مهمی از جامعه را خارج از دایره خودی معرفی کردن بی‌انصافی است.این رفتارها باعث می‌شود اصل مساله زیر سئوال برود.»
رئیس دولت اصلاحات ادامه داد:«جمهوری اسلامی که مردم می‌خواستند جمهوری بود که خواست‌های تاریخی مردم را برآورده سازد، آزادی، استقلال،پیشرفت و انتقاد و آزاد بودن انتخابات جزء مشخصات آن جمهوری بود.»
سیدمحمد خاتمی با تاکید بر اینکه «ما باید روی اصول و معیارهای خودمان بایستیم»، گفت:«البته نمی‌خواهیم خشونت باشد، می‌خواهیم طوری باشد که مردم به نظام اعتماد داشته باشند، حکومت به مردم اعتماد داشته باشد که متاسفانه این امر لطمه دیده است و این برای ما مشکل است و بیشتر هم دست حاکمیت است که آنرا تغییر بدهد.»
وی تصریح کرد:«نمی‌شود فضای دانشگاه را بست، دانشگاه باید نقد کند انتقاد کند و آزاد باشد، دخالت نیروهای خارج از دانشگاه در دانشگاه غلط است.»
رئیس بنیاد باران یادآور شد:« چیزهایی مورد غفلت قرار گرفته است؛ شعار ما در انتخابات تغییر بود، هم تغییر فضای جامعه و هم تغییر نحوه مدیریتی که در جامعه است چرا که ما معتقدیم این نحوه مدیریت منابع مادی ملی دینی و اجتماعی جامعه لطمه می‌زند. این تغییر دقیقاً در جهت آرمانهای انقلاب و مصالح ملّت و تقویت نظام است.»
وی افزود:«با این روش مدیریت نتیجه کار هم معلوم است، این نتیجه باید تغییر کند، آن‌وقت این همه هزینه بپردازیم برای تداوم همین روش و اگر کسی گفت این کارهایی که می‌شود بر خلاف مصالح انقلاب و کشور و خلاف موازین قانون اساسی و مصلحت تک تک افراد است باید تغییر بکند، او را برانداز معرفی کنیم؟»
رئیس‌جمهور سابق کشورمان یادآور شد:«امروز در جامعه مشکلات فراوانی وجود دارد، روز‌به‌روز عرصه بر طبقات محروم تنگ می‌شود، اتفاقا یکی از راه‌هایی که ما معتقد بودیم این بود که وضع مملکت به صورتی در بیاید که جامعه ما از نظر اقتصادی، حیثیت بین‌المللی،موقعیت بالاتری پیدا بکند.»
خاتمی تاکید کرد:« همه باید تلاش کنیم جامعه از این وضعیت امنیتی-نظامی بیرون بیاید.صحبت کردن نباید هزینه داشته باشد.»
وی افزود:«اگر ما بخواهیم در عرصه حضور داشته باشیم باید انتخابات هم از نظر ضوابط و هم از نظر اجرا طوری باشد که اطمینان‌بخش باشد و اگر نباشد دیگر حضور ما معنا ندارد، بر فرض که، مردم را دعوت کنم به حضور در انتخابات؛ چه کسی پای صندوق‌ها می‌آید؟اگر دلشان می‌سوزد و ما هم می‌خواهیم مردم بیایند باید وضعیت سیاسی و نحوه برگزاری انتخابات تغییر کندو ایت تغییر دقیقا در چارچوب قانون اساسی و نیز معیارهای اصیل انقلاب اسلامی مردم است،ما مردم‌سالاری به معنای واقعی‌اش را می‌خواهیم كه انقلاب نوید آن را داد.»
سیدمحمد خاتمی با بیان اینکه تغییر فضا به نفع همه است، خاطر نشان کرد:«کاش حاکمیت می‌گفت آقای موسوی بیا به صحنه و این جنبش را مدیریت کن که جنبش از مسیر خودش منحرف نشود نه اینکه این همه محدودیت ایجاد شود و این حجم ناسزا گفته شود.»
در این دیدار از سوی دانشجویان بر ضرورت حفظ وحدت و تعامل هرچه بیشتر رهبران جنبش سبز تاکید شد.
سپس دانشجویان خواستار تبیین هرچه بیشتر اصول و مطالبات این جنبش از سوی رهبران جنبش و علی الخصوص سید محمد خاتمی شدند.

تجمع دانشجويان علم و صنعت ادامه دارد


جمعي از دانشجويان علم وصنعت امروز سه شنبه 26 آبان در اعتراض به بازداشت دو هفته اي پويا شريفي، از دانشجویان این دانشگاه بار ديگر دست به اعتصاب غذا زدند.
اين اقدام اعتراضی نیز مانند اعتصاب غذای هفته گذشته با استقبال گسترده دانشجويان روبرو شد. به طوری که به تجمع پانصد نفری دانشجویان انجامید.
پویا شریفی دانشجوی کارشناسی علم و صنعت و کارشناسی ارشد امیر کبیراست که در شب 12 آبان با یورش ماموران امنیتی به منزلش بازداشت شده و تاکنون در سلول انفرادی بند 209 اوین زندانی است.
به گزارش جرس، اگرچه در تجمع امروز، حضور نيروهاي حراست بسيار گسترده تر بود و حتی تعدادی از نیروهای حراست اقدام به گرفتن فیلم از دانشجویان می کردند، اما تعدد اين ماموران نتوانست جلودار دانشجويان باشد و دانشجويان پس از چيدن ظروف غذا تا ساختمان رياست، دست به تجمع به دور ظرف ها زده و شعارهايي در حمايت از شريفي و در اعتراض به فضاي امنيتي دانشگاه و جامعه سردادند.
دانشجویان با شعارهایی از قبیل: الله اکبر، شریفی شریفی حمایتت میکنیم، کیانوش عزیزم راهت ادامه دارد، مرگ بر دیکتاتور، نصرمن الله و فتح قریب مرگ بر این دولت مردم فریب، اشک تمساح نمی خوایم دولت مصباح نمی خوایم، جنتی لعنتی تو دشمن ملتی، ما بچه های جنگیم بجنگ تا بجنگیم، می جنگم می میرم حقمو پس می گیرم، دانشجوی زندانی آزاد باید گردد، زندانی سیاسی آزاد باید گردد، نه شرقی نه غربی دولت سبز ملی، کروبی بت شکن بت بزرگ رو بشکن، یا حسین میرحسین، روحانی واقعی منتظری صانعی و... انزجار خود را از رفتارهای وحشیانه کودتاچیان اعلام داشته و خواستار آزادی هر چه سریع تر و بی قید و شرط یاردبستانی شان شدند.
در انتهای مراسم دانشجویان ظرف های غذای خود را جمع کرده در کمال آرامش و بدون هیچ درگیری ای مراسم به پایان رسید.

درخواست دفتر پیگیری امور زندانیان مهندس موسوی از آسیب دیدگان حوادث انتخابات



دفتر پیگیری امور زندانیان مهندس میرحسین موسوی با صدور اطلاعیه ای از خانواده های زندانی های حوادث اخیر دعوت کرد که اطلاعات کافی و موثق خود را درباره عزیزان زندانی، مجروحان و شهدا در اختیار این دفتر بگذارند.
متن این اطلاعیه به این شرح است :
به اطلاع عموم آسیب دیدگان حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری می رساند ، دفتر پیگیری امور زندانیان انتخابات آقای میرحسین موسوی جهت پیگیری مسائل مربوط به بازداشت شدگان، مفقودین، مجروحین و شهدای گرانقدر، نیازمند دریافت اطلاعات کافی و موثق است. لذا از خانواده های محترم آسیب دیدگان و عموم شهروندان درخواست می شود از طریق تماس با نشانی پستی الکترونیکی این دفتر را در پیگیری امور مربوطه یاری فرمایید.