وعده ما: 16 آذر ساعت 16

دانشجویان دانشگاه گیلان تصمیم گرفتند که ساعت 10 مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه تجمع کنند و همانطور که میدانیم دانشجویان دانشگاه های دیگر و مردم سبز اندیش اجازه ورود به دانشگاه رو به هیچ وجه ندارند برای همین عده ای از دوستان دانشجوی سایر دانشگاه ها و دانشکده ها تصمیم گرفتند که 16 آذر ساعت 16 مقابل دانشگاه علوم پایه واقع در منظریه تجمع کنند و اعتراض خودشون رو نشون بدند.

۱۳۸۸ مهر ۱۲, یکشنبه

اعتراض دانشجويان صنعتی شريف به سخنرانی جواد لاريجانی با شعار دولت کودتا استعفا، استعفا، جرس


شبکه جنبش راه سبز(جرس): محمد جواد لاريجانی معاون قوه قضائيه که دو برادر او رياست دو قوه از سه قوه کشور را بر عهده دارند و در روزهای اخير به کرات با حمايت از احمدی نژاد به مير حسين موسوی حمله کرده، روز يک شنبه هنگام سخنرانی در دانشگاه صنعتی شريف مورد اعتراض شديد دانشجويان قرار گرفت.




دانشجويان دانشگاه صنعتی شريف با شعار"ياحسين،ميرحسين" و "مرگ بر ديکتاتور"،"دولت کودتا،استعفا،استعفا"از جواد لاريجانی استقبال کرده و با آغاز سخنرانی وی سالن جابر بن حيان اين دانشگاه را ترک کردند.



محمد جواد لاريجانی که چندی پيش حمله تندی عليه ميرحسين موسوی داشته،پس از غلامعلی حداد عادی پدر عروس آيت الله خامنه ای،و کارمان دانشجو وزير علوم دولت بر آمده از کودتا سومين هوادار حامی احمدی نژاد است که در يک هفته اخير در دانشگاه ها با اعتراض دانشجويان مواجه شده است.




در همين حال خبرگزاری ايلنا گزارش داد که جوادلاريجانی در قبال شعار مرگ بر ديکتاتور و شعار دولت کودتا،استعفا،استعفای دانشجويان ادعا کرد که"دولت کودتا دولت موسوی بود که شکست خورد."وی علت چنين ادعايی را ايستادن موسوی در مقابل آيت الله خاامنه ای در ساعت ۱۱ شب انتخابات عنوان کرد و گفت"امروز شاهد درجات مختلفی از ايستادن در برابر ولی‌امر هستيم. کسانی بودند که در ساعت ۱۱ شب، ۲۲ خرداد ماه خود را يک‌طرفه رئيس‌جمهور اعلام کرده و در برابر ولی‌امر ايستادند و کسان ديگری نيز با سکوت خود در درجه ديگری از انحراف بودند که مقام معظم رهبری نيز به آن اشاره کردند، چرا که کسی که اشتباه را تشخيص می‌دهد بايد اعلام موضع کند."



وی همچنين با بيان اين‌که افرادی که در انتخابات شرکت کردند در داخل نظام بوده‌اند،ادعا کرد که"اما ساعت ۱۱ شب ۲۲ خرداد از نظام روی گردان شده و اين اقدام کودتا بود."



جواد لاريجانی با اهانت مجدد به مير حسين موسوی و ساير رهبران جنبش سبز گفت"آنها در ادبيات خود حرف‌های تند زدند و به دولت تهمت‌های خيانت، آدم‌کشی، دزدی و دروغ نسبت دادند و ادبيات لمپن به‌کار بردند."



وی در عين حال نگرانی خود از فراگير شدن جنبش سبز را پنهان نکرد و با اشاره به بيانيه ميرحسين موسوی درباره جنبش راه سبز اميد، گفت"«هر کسی ستاد خود باشد و يا جنبش سبز» نوعی نماد است.تشکل بايد در چارچوب قانون باشد ما از آقای موسوی اين خواهش را داريم که اگر قصد تشکيل جنبشی را دارد بايد در چارچوب قانون باشد و يک حزب سياسی را در چارچوب‌ها ثبت کند."



جواد لاريجانی در مجلس پنجم رياست مرکز پژوهش های مجلس را بر عهده داشت و در جناح بندی سياسی آن زمان از متحدان ناطق نوری بود اما آستانه انتخابات دوم خرداد طی سفری به انگليس درملاقاتی محرمانه با نيک براون يکی از مديران کل وقت وزارت خارجه انگليس به وی گفته بود که پيروزی جناح راست در انتخابات می تواند منافع انگليس و غرب را تامين کند.وی در آن ديدار تلاش کرده بود با ارائه تصويری راديکال از جناح چپ و به ويژه محمد خاتمی انگليس را به حمايت از جناح راست برای پيروزی در انتخابات رياست جمهوری سال ۷۶ تشويق کند.



انتشار بخش هايی از مذاکرات محرمانه محمد جواد لاريجانی با نيک براون در ايران از سوی روزنامه سلام به فضاحت و آبروريزی بزرگی برای جناح راست و شخص محمد جواد لاريجانی منجر شد تا جايی که وی از آن پس به چهره ای سوخته در ميان محافظه کاران بدل شد.




نادران: هیچ سندی دال بر «دکتر» بودن رحیمی وجود ندارد


پارلمان‌نیوز: الیاس نادران باردیگر تاب بی‌توجهی‌ها به مدارک ارائه شده از سوی او علیه محمدرضا رحیمی، معاون اول تازه تکیه زده بر جایگاه چند روزه مشایی را نیاورد و این‌بار در نطق میان دستور خود، اصالت مدرک دکترای رحیمی را مورد توجه قرار داد و خواستار تشکیل هیات صالحه‌ای از سوی احمدی‌نژاد برای رسیدگی به این موضوع شد.




به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نیوز»، این نماینده اصولگرا در ابتدای نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصل 131 قانون اساسی، گفت:«‌دراین اصل از قانون اساسی آمده است در صورت فوت،‌عزل، استعفا، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رییس‌جمهور یا در موردی كه مدت ریاست جمهوری پایان یافته و رییس جمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده و امور دیگری از این قبیل، معاون اول رییس جمهور با موافقت رهبری،‌اختیارات و مسئولیت‌های وی را برعهده می‌گیرد.»



نماینده تهران ادامه داد:«شاید یكی از دلایل حساسیت‌های اجتماعی نسبت به انتصاب آقای مشایی این جایگاه حساس معاون اولی بوده است. آیا انتظار زیادی است در جایی كه معاون اول به ضرورت با موافقت رهبری، مسئولیت‌های رییس جمهور را بر عهده می‌گیرد،‌ قبل از انتصاب نظر معظم له اخذ شود؟ آیا از قانون اساسی بر نمی‌آید كه معاون اول رییس جمهور علاوه بر صلاحیت‌های عمومی كه باید وزرا و معاونان رییس‌جمهور و سایر مسئولان اجرایی داشته باشند، از صلاحیت‌های اخلاقی و رفتاری ویژه‌ای برخوردار باشد؟»



وی که این سخنانش با «احسنت» گفتن‌های برخی نمایندگان همراه شده بود، تصریح کرد:« به راستی اگر نهادهای نظارتی و قضایی كشور به وظیفه خود عمل می‌كردند كار به اینجا می‌كشید؟ بیش از یك سال پیش نسبت به اصالت مدرك دكترای ادعایی آقای رحیمی،‌به رییس مجلس تذكر دادم ،‌جدی نگرفتند. بیش از یك ماه پیش تذكر شفاهی دادم و نامه نوشتم، باز هم پیگیری نكردند و امروز هیات رییسه مجلس در این سیئه شریك‌اند و باید به افكارعمومی پاسخگو باشند. قول داده‌ام مساله را از طریق مراجع قانونی پیگیری كنم و بر این عهد خود پایبندم، اما در این روزها اتفاقاتی می افتد كه ضرورت این هشدار علنی را مضاعف می‌كند.»



نادران افزود:«آقای رییس جمهور در موقع بررسی صلاحیت وزرا گفتند شما صلاحیت‌های عمومی را بررسی كنید و كارآمدی را به من واگذارید. آیا اجازه داریم راجع به صلاحیت عمومی معاونین ایشان اظهارنظر كنیم؟ آیا اتهامی كه صلاحیت استخدامی یك كارمند را مخدوش می‌كند و مجازات‌هایی مثل زندان در پی دارد قابل رسیدگی نیست؟ قبلا ایشان مدعی بود كه مثل آقای كردان دكترای افتخاری دارد، اما بعدها پا را از این فراتر گذاشته و مدعی شده است كه مدرك تحصیلی دكترا دارد.»



وی سپس با اشاره به سندی که مربوط به بیستم خرداد ماه سال گذشته بود، اظهار داشت:« من بعد از این سند به رییس مجلس تذكر دادم. علی‌رغم پیگیری هایی كه انجام دادم ،‌ایشان با وجود چنین ادعاهایی نه به دانشگاه آزاد، نه به دیوان محاسبات و نه به نهاد ریاست جمهوری یك سند مبنی بر داشتن مدرك دكترا ارائه نكرده است. آیا این از حقوق ملت،‌ نظام و نهادهای نظارتی و قضایی نیست كه به این استفاده معنوی از عنوان مدرك تحصیلی دكتری رسیدگی كنند؟»



نادران تاکید کرد:«تذكر دیگری كه در این رابطه داده بودم،‌صحبت‌های ایشان در مركز یكی از استان‌های كشور بود مبنی بر این‌كه چون به آقای احمدی‌نژاد رای بالایی داده‌اید، اعتبارات عمرانی شما را زیاد كردیم. امروز در همان شهرستان ،‌بنرهای بزرگ و البته بدو امضا نصب می‌شود و انتصاب ایشان را تبریك می‌گوید. امری كه درهیچ دوره‌ای سابقه نداشته است.»



عضو كمیسیون اقتصادی مجلس اضافه كرد:«علیرغم تلاش‌های ایشان(رحیمی) و مقامات عالی كشور و برخلاف سنت گذشته كه به رییس دیوان ملاقات‌های سالیانه می‌دادند، در طول چهار سال ریاست ایشان به دیوان محاسبات ،‌حتی اجازه یك ملاقات با رهبری پیدا نكردند. آیا این برای آقای رییس جمهور جای تامل باقی نمی‌گذاشت؟»



وی سپس گفت:«آقای رییس جمهور در موقع رای اعتماد به آقای كردان در جلسه‌ای با نمایندگان فرمودند مخالفت انجام شده نسبت به فرد دیگری غیر از آقای كردان بوده است، آیا جا نداشت امروز نظر معظم له را به ویژه در مورد این انتصاب جویا می‌شدند؟»



نادران خاطر نشان کرد:«از آقای رییس جمهور انتظار دارم فورا هیات صالحه‌ای را برای رسیدگی به اتهامات ایشان كه خیلی فراتر از آن چیزی است كه بیان شد و اسناد آن آماده تقدیم است. تشكیل و تصمیم مقتضی اتخاذ كنند. از هیات رییسه مجلس،‌كمیسیون‌های آموزش،‌برنامه وبودجه و اصل 90 می‌خواهم به استناد تبصره 6 ماده 33 آیین نامه داخلی مجلس گزارش خود را تقدیم صحن علنی مجلس كنند. از قوه قضاییه و مجتمع رسیدگی به تخلفات كاركنان دولت هم می‌خواهم در مورد صلاحیت عمومی ایشان و اتهامات انتصابی رسیدگی و افكار عمومی را در جریان امر قرار دهند. بدیهی است اگر این تلاش‌ها به نتیجه نرسد، به فضل‌الهی به وظیفه نمایندگی خود در مجلس عمل خواهم كرد.»




اخبار دانشگاه‏ها - در اعتراض به اخراج اساتید، اعلامیه‏ای اعتراضی در دانشگاه علامه طباطبایی منتشر شد

این بیانیه توسط دانشجویان حقوق دانشگاه علامه طباطبایی در میان اساتید این دانشکده پخش شده است.








به گزارش موج سبز آزادی متن این بیانیه به این شرح است:



به گناه تفکر . . . ؟



استاد عزیزم که این نامه را اکنون میخوانی... این نوشته ها از بطن جامعه ی خفقان زده و پراختناقیست که من و شما و هزاران دردآشنای دیگرکه در آن به امید روزنه ای برای هوای تازه است برمی آید. از طرف دوملیون دانشجوی علوم انسانیست و البته بیشتر که اکنون به زعم صنم های جاندار حاکم باید همراه با دروسشان نابود شوند اما ما فریاد می زنیم :فکر را نمی توان دربند کرد...



جوانانی که کودتایی خونین را درپوست و گوشت خود چشیدند و شهیدانی هم چون کیانوش آسا و ده ها تن دیگر برای آزادی ایران تقدیم این آب و خاک نمودند و حال که با چهرگان غم آلود و برآشفته ازخفقان و تجاوز و کشتار به این مکان مقدس می آیند شاید مرهمی باشد بر دل های خونین ما...



اما گویی زخم ها را پایانی نیست بعد از اخراج ناجوان مردانه و بی شرمانه دکتر مهریار داشاب به جرم بی جرمی، اکنون نوبت پیش کسوتان و نامداران حقوق ایران رسیده. چه کسی باور می کرد دکتر آزمایش، دکتر ضیایی بیگدلی و دکتر شریفی طراز کوهی به صرف تفکر و تعقل پوینده خویش قربانی این گرداب سیاه شوند. گویی بازنشستگی اجباری(=اخراج) دکتر محمد محمدی گیلانی مقدمه ی این حرکات ضد علمی زنجیره ای بود.



اکنون نوبت شماست. شما و وجدان شما.شما وقلب میلیون ها ایرانی آزدای خواه.آیا از وضع موجود راضی هستید که سکوت کرده اید؟!چه شده که اخراج ها و استعفای ناشی از اعتراض قلب شما را به درد نیاورده است ؟آیا اخراج و طرد یک متفکر کشتن وی نیست؟ انزوای یک دانشمند انحطاط بشر نیست؟ آیا شریعت مقدس تفکر را موجب طرد و اخراج می داند؟عقل و وجدان و انصاف و دیگر مفاهیم پاک بشری چطور؟ استاد ارجمندم اینها خبر از چه می دهد؟سکوتمان فریاد بی صداست اما ندایمان را سر دهیم.



در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند ز دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند


هو کردن لاریجانی


هران دانشگاه شريف : ساعت 14:00 لاريجاني وارد سالن دانشگاه شريف شد دانشجويان شروع به هو كردن وي كردند , دانشجويان شعار دادند دانشجو ميميرد ذلت نمي پذيرد و بعد همه دانشجويان سالن را ترك كردند . دربيرون محوطه دانشجويان غيور درحال شعاردادن هستند .آنها يك صدا فرياد ميزنند :


مرگ بر ديكتاتور

دولت كودتا استعفا استعفا

لازم به ذكر است كه تعداد بسيجي ها درداخل سالن 50 نفر بود .تعداد دانشجويان كه دربيرون محوطه در حال شعار دادن هستند در حال افزايش است

اعتراض شدید دانشجویان دانشگاه شریف به حضور جواد لاریجانی در دانشگاه

امروز یکشنبه مورخ 12/7/88 سالن اجتماعات دانشگاه شریف با شعارهای مرگ بر دیکتاتور دانشجویان بدلیل حضور جواد لاریجانی به تشنج کشیده شد. این در حالی است که بسیج با حمل پوسترهای خامنه ای در اقدامی خشونت آمیز به دانشجویان یورش برده و اعتراض دانشجویان به خارج از سالن دانشگاه کشیده شده است.

گلایه روح الامینی از احمدی نژاد

پدر محسن روح الامینی ، مقتول حوادث پس از انتخابات در زندان ، از احمدی نژاد به خاطر " تاخیر و عقب ماندگی در تحلیل حوادث و رخدادها و باند بازی های سیاسی و جناحی " از محمود احمدی نژاد گلایه کرده است.




مطلب تابناک را در این مورد در زیر بخوانید:



عصر جهارشنبه 7/7/88 به دفتر دکتر روح الامینی در دانشگاه رفته بودم تا پس از مدتها دیداری تازه کنم. چند دقیقه نگذشته بود که همسر ایشان پس از جلسه در دانشگاه به طور تصادفی وارد شد و شروع به صحبت کردن کردیم. روحیه ایشان مثال زدنی و مانند همیشه بسیار خوب و امیدوار بود.



ساعت حدود چهار ونیم بود که شخصی از دفتر دکتر احمدی نژاد به تلفن همراه دکتر زنگ زد دکتر هم تلفن را گذاشت روی بلندگو تا همسرشان نیز بشنود. من هم میهمان ناخوانده این تلفن شده بودم.



به دکتر روح الامینی گفت برای فردا صبح وقتی تنظیم شده تا همراه با خانواده با آقای رییس جمهور دیداری داشته باشید. فردا صبح.



روح الامینی نیز پاسخ داد ما درخواست وقت نکرده بودیم. آن شخص که گویا روح الامینی او را می شناخت تاکید کرد که بالاخره وقت تنظیم شده تا در دفتر رییس جمهور با ایشان دیداری داشته باشید. همسر دکتر مجددا یادآور شد که فردا پنج شنبه است و طبق قرار همیشگی باید بر مزار محسن برویم دکتر هم همین پاسخ را داد و در ادامه گفت: تشکرکنید و سلام برسانید.



وی با یادآوری جلسات و رفت آمدهایشان با دکتر احمدی نژاد در سال 58 ادامه داد: چرا اکنون بعد از گذشت 2 ماه و يك هفته. ما که توقعی نداشته و نداریم. بزرگان؛ علما؛ و مسولان و دانشگاهیان هم لطف داشته اند که تاکنون به هر نحوی تسلیت گفته اند.



بعد از تلفن، از جلسات سال 58 سوال کردم، گفت: آن سال جلسات ابتدایی دفتر تحکیم وحدت را داشتیم که من با موتور هوندا 125 می رفتم و دکتر احمدی نژاد هم با موتور وسپا از دانشگاه علم و صنعت حضور می یافت.



آقای احمدی نژاد آیا کمی دیر نشده است؟



درست یک ماه پیش آقای دکتر روح امینی در حضور مقام معظم رهبری سخنانی داشت که مورد تاکید و تایید ایشان هم قرار گرفت. در این مدت نه تنها رهبر فرزانه انقلاب که همان روزهای ابتدایی پیام تسلیت و دستور رسیدگی و برخورد دادند که بسیاری خارج از جناح و دسته بندی به ایشان به هر صورت تسلیت گفتند.



یادم می آید اولین پیام تسلیت روز پنج شنبه یکم مرداد ماه در روزنامه جام جم توسط آقای ضرغامی چاپ شد. شما چرا امروز بعد از گذشت سه ماه؟ مگر رهبر انقلاب دستور نداده و مسولان را رهنمون نشدند که با مردم و بین آنها باشید با آنها همدردی و هم فکری کنید؟ فکر نمی کنید دچار کمی تاخیر تحلیلی، زمانی و جغرافیایی شده اید؟



متاسفانه امروزه می توان به یقین گفت که بسیاری از مسولان و حتی خواص و نخبگان جامعه دچار عقب ماندگی و این تاخیر شده اند که رهبری انقلاب از آن به خلا بصیرت یاد کردند. امروز تا دیر نشده این تاخیرها و عقب ماندگی ها باید علاج شود.



شاید آسیبی که جامعه و نیز آسیب دیدگان حوادث اخیر که مقام معظم رهبری فرمودند به آنها رسیدگی کنید، با عذرخواهی و کناره گیری برخی مسولان تا حدودی التیام یابد اما فردا دیگر خیلی دیر است. به نظر می رسد مقصران اصلی جنایات بعد از انتخابات چه آنان که فضای آرام جامعه را با اغتشاش و آشوب طلبی به هم ریختند و چه آنان که با سوء مدیریت جنایاتی را مرتکب شدند، نباید منتظر برخورد قضایی باشند و تا دیر نشده باید از سمت خود کناره گیری و یا کنار گذاشته شوند تا نظام بیش از پیش آسیب نبیند.



تاخیر و عقب ماندگی در تحلیل حوادث و رخدادها خارج از فضای سیاسی و جناحی و باند بازی مصیبتی است که امروز نخبگان و به خصوص بسیاری از مسولان را به خود گرفتار کرده است.



دکتر روح الامینی پیش از اینکه زنگ تلفنش به صدا درآید می گفت چند تن از خواهران دانشکده که اتفاقا دانشجوی ایشان هم هستند چند ساعت پیش از ابتدای بازگشایی دانشگاه ها در دفترشان بوده و به دسته گلی که برای گفتن تسلیت آورده بودند، اشاره می کرد.



دکتر هم کمی درباره این جلسه و اینکه با دانشجویان در خصوص فرمایشات رهبر انقلاب و ماجراهای کهریزک و محسن و نیز تحلیل وقایع اخیر به بحث نشسته اند، گفت.



آیا این روزها که برخی می گویند ای کاش مرده بودیم و این روزها را ندیده بودیم زمان آن نرسیده تا خیلی از برداشت ها، تحلیل ها و سوء برداشت ها را تغییر داده و به سمت صمیمیت پیش برویم؟



این روزها به مناسبت هفته دفاع مقدس از آن ایام یاد می شود و صفای آن روزها مرور می شود، اما دریغ و درد که امروز با وجود قرار داشتن در بحران فقط از آن یاد می شود درحالی که کفایت نمی کند و بیش از هر زمانی به رفتارها، منش ها و روش های آن ایام نیاز داریم و جامعه بس تشنه آن خود ندیدن ها و انقلاب و نظام و راه خمینی کبیر را دیدن ها است.


ادعای پناهندگی یک کارمند هستهای به عربستان

منابع خبری عربستان، ادعا کردند یکی از کارمندان انرژی هسته ای ایران چندی پیش به این کشور پناهنده شده است.




به گزارش جهان، گفته می شود این فرد به نام "شهرام م" کارمند سایت فردوی قم بوده و ظاهرا به بهانه سفر زیارتی به عربستان می رود و بلافاصله به پناهندگی این کشور در می آید و در حال حاضر نیز با سازمان منافقین همکاری می کند.



هرچند که هنوز وزارت خارجه ایران پاسخی به این ادعا نداده است، اما تلاشهای گسترده عربستان برای کارشکنی در موضوع هسته ای ایران بویژه در هفته های اخیر قابل تامل است.


درگیری دانشجویان با بسیجیان مسجد کوی

حدود ساعت 21:30 شنبه شب گذشته (11 مهر) تعدادی از دانشجویان کوی با دو تن از بسيجیان مستقر در مسجد کوی درگير شدند.


ماجرا از این قرار بود که چند تن از دانشجویان ساکن کوی برای امانت گرفتن وسايل ورزشی که در اختیار مسجد کوی قرار داده شده اند به مسجد مراجعه می کنند.

ولی دو تن از بسیجيان که مسئول تحویل وسایل بوده اند با مشاهده ظاهر دانشجويان از دادن وسایل خودداری می کنند.

این موضوع سبب عصبانیت دانشجويان شده و با بسیجیان درگیر می شوند.

در جريان درگیری که به زد و خورد جدی بین دو طرف منجر شد دانشجویان عصبانی به شدت بسیجیان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

دانشجویان، بسیجیان را به سوء استفاده از نفوذ خود در دانشگاه و کوی متهم می کنند.


دوشنبه روز اتحاد دانشجویان در سراسر ایران - اعتراض فراگیر در محوطه دانشگاه ها

دوشنبه، روز اعتراض فراگیر دانشگاهیان به سرکوبهای اخیر در دانشگاهها




بیایید روز دوشنبه را به عنوان روز اعتراض دسته جمعی دانشگاهیان به فضای سرکوب در دانشگاهها اعلام کنیم و از همین الان تمامی کسانی که سایت یا وبلاگی در اختیار دارند و به هر نحو می توانند اطلاع رسانی کنند تا این حرکت به صورت فراگیر در تمامی دانشگاههای کشور برگزار شود. این حرکت می تواند آغاز اعتراضات مستمر دانشگاهی علیه دولت کوتا و رژیم نامشروع خامنه ای باشد. در این روز کلاسهای درس را تعطیل می کنیم و در محوطه دانشگاهها یکپارچه به اعتراض می پردازیم تا بدانند که عرصه علم، عرصه عربده کشی گزمگان چماق به دست و پاسداران تجاوز پیشه نیست.



رسانه شمایید. وقت تنگ است. اطلاع رسانی کنید


ترس و واهمه وزرای کابینه دولت کودتا از روبرو شدن با دانشجویان

يکشنبه، ۱۲ مهر، ۱۳۸۸


صبح امروز، یکشنبه، دکتر محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت کودتا بدون هیچ گونه اعلام قبلی در دانشگاه کاشان حضور یافت.





به گزارش خبرنامه امیرکبیر، به گفته ی دانشجویان وی از ترس روبرو شدن با اعتراضات دانشجوئی بدون هیچ گونه اطلاع قبلی و یا مراسم خوشامدگوئی رسمی در این دانشگاه حاضر شده و پس از افتتاح طرح مورد نظر در دانشگاه کاشان شتابزده این دانشگاه را ترک کرد. هم چنین به گفته دانشجویان هیچ یک از اساتید و کارمندان دانشگاه کاشان هم اطلاع قبلی از حضور وی در دانشگاه نداشته اند. بنا به گفته های دانشجویان وی قرار است به منظور افتتاح طرحی دیگر در یکی از دانشگاه های شهر اصفهان حضور یابد.





گفتنی است در پی اعتراضات زنجیره ای در دو دانشگاه کشور یعنی دانشگاه تهران و شریف به حضور وزیر علوم کابینه احمدی نژاد، و نیز اعتراضات دانشجویان دانشگاه آزاد، وزرا و مقامات دولتی بدلیل ترس و پرهیز از رویاروئی با دانشجویان معترض به اجبار بازدیدهای خود را بدون هیچ گونه اطلاع قبلی صورت می دهند.





هفته ی گذشته نیز حدادعادل نماینده مجلس پس از حضور در جلسه گروه فلسفه دانشگاه تهران بطور غیرمنتظره ای با اعتراضات دانشجویانی روبرو شد که وی را "حامی قاتل" و یا "وکیل ضد ملت" خطاب می کردند.


بيانيه دانشجویان دانشگاه علم و صنعت

بيانيه دانشجویان دانشگاه علم و صنعت


به نام او

و به ياد شهید كيانوش آسا

تابستان امسال دانشگاه علم وصنعت كه هنوز داغدار شهادت كيانوش آسا و ده ها هم وطن ديگرمان بود، بار ديگر از سوي اقتدار گرايان مورد هجوم قرار گرفت. احكام سنگين كميته انضباطي براي شش نفر از فعالين مستقل دانشگاه که منجر به محرومیت از تحصیل برای تعدادی از آنان می گردد، و همچنين احضار هفت نفر ديگر از دوستانمان به اين كميته بيش از پيش معناي ” آزادي نزديك به مطلق“ را برايمان روشن كرد.



ما جمعي از دانشجويان علم و صنعت ضمن اعلام حمايت از اين دوستان و پاسداشت خدماتي كه در حفظ استقلال و شأن دانشگاه انجام دادند، از عموم دانشجويان دعوت مي كنيم تا هر روز رأس ساعت 12:30 با سر دادن نداي “ الله اكبر” علاوه بر اعلام حمايت از اين دوستان، تلاشي كنيم تا شايد اين بار مسئولين دانشگاه را از خواب و خيال پست و مقام به در آريم و به اربابانشان نيز يادآور شويم كه دانشگاه زنده است.

بيانيه ۱۰۸ تن از پژوهش‌گران و دانش‌جويان مقاطع عالی خارج از کشور در رابطه با مذاکرات اخير ايران و امريکا


روابط ايران و آمريکا فراز و فرودهای بسياری را در يک قرن اخير تجربه کرده است و ماه‌های پيش رو می‌تواند به يکی از سرنوشت سازترين دوره‌های تاريخ روابط دو کشور تبديل شود. با اين‌حال بيم آن می‌رود که بار ديگر بدفهمی و تحليل‌های نادرست از شرايط ايران باعث تصميمات اشتباهی شود که هزينه‌های بسيار سنگينی را به منافع هر دو کشور تحميل کند.


سرکوب‌ خشونت‌بار تظاهرات مسالمت‌آميز معترضان به نتايج انتخابات اخير در ايران، همه‌ی پرده‌ها را از چهره‌ی خشن تماميت‌خواهان ايرانی به‌کنار زد. شليک مستقيم گلوله به‌سوی مردم و به خاک و خون کشيدن فرزندان کشور که افکار عمومی جهانی را تحت تاثير قرار داد، تنها گوشه‌ای از اين جنايات بود. افزايش مداوم فشار بر معترضان، استفاده از روش‌های استالينی عليه زندانيان، و تهديد دانشگاهيان تنها مثال‌هايی از ادامه روند سرکوب در هفته ای اخير است.

اخبار اخير از تصميم مسئولان سياست خارجی آمريکا به مذاکره با حکومت ايران حکايت دارد. در حالی‌که باز نگه داشتن مجرای مذاکره برای حل اختلافات ضروری است، ولی اين هدف نبايد توجيهی برای چشم‌پوشی از سرکوب‌های جنايت‌کارانه‌ی اخير حکومت ايران بشود. قطعا چنين اغماضی از سوی هر کشوری در رابطه با حکومت ايران، تاثير عميقی در افکار عمومی ايرانيان به‌خصوص در شرايط خطير فعلی خواهد داشت. امضاکنندگان اين نامه به عنوان کسانيکه ارتباط عميقی با سرزمين مادری‌شان، ايران، دارند و از سوی ديگر مدت‌ها به تحصيل و فعاليت در دانشگاه‌های جهان مشغول بوده‌اند، نگران فراموشی نقض حقوق بشر در ايران از سوی کشورهای جهان‌اند. روشن است که قصد دولت ايران که با بحران مشروعيت در داخل روبه‌روست، از مذاکرات آتی، نه حل بحران‌های خارجی، بلکه نمايش دروغين موفقيت سياست‌های ماجراجويانه با هدف سرکوب هرچه بيش‌تر معترضان داخلی است.

به باور ما، سياست‌های جنگ‌طلبانه دولت قبلی آمريکا و استفاده از استانداردهای دوگانه در برخورد با موضوع حقوق بشر، تاثير منفی عميقی در افکار عمومی مردم خاورميانه داشته است. ما ضمن مخالفت با هر تهديد نظامی عليه ايران، به سياست‌مداران آمريکايی يادآور می‌شويم که استفاده از استانداردهای دوگانه‌ی نسبت به مساله نقض حقوق بشر، که از ماجرای کودتای ۱۳۳۲ عليه مصدق شروع شد، سوءظنی عميق در باور ايرانيان نسبت به مقاصد آمريکا ايجاد کرده است. به باور ما چشم‌پوشی از جنايات اخير در گفتگوهای آينده با ايران، با افزودن بر اين بدبينی، اثر نامطلوب بلندمدتی بر روابط دو کشور خواهد داشت. ما معتقديم که در هر مذاکره‌ای، موضوع نقض حقوق بشر و جنايات حکومت ايران عليه شهروندان خود نبايد فدای منافع کوتاه‌مدت شود. از ياد نبريم که افکار عمومی ايرانيان به‌دقت موضع‌گيری دول خارجی در مقابل متجاوزانِ به جان و مالشان را زير نظر خواهد داشت.





مهرماه ۱۳۸۸

اسامی امضاکنندگان به ترتيب حروف الفبا





۱.آرش اباذری، دانشجو دکتری، دانشگاه جانز هاپکينز، رشته فلسفه

۲.احسان ابراهيمی، دانشجو دکتری، دانشگاه شيکاگو، رشته اقتصاد، طلا المپياد رياضی کشوری ۱۳۷۵

۳.مزدا احمدی، دانشجو دکتری، دانشگاه تگزاس آستين، رشته علوم کامپيوتر، قهرمانی مسابقات روبوکاپ ۱۳۸۱ و ۱۳۸۲، رتبه دوم ۱۳۸۰

۴.امين اربابيان، دانشجو دکتری، دانشگاه برکلی، رشته برق

۵.بهداد اسفهبد، دانشجو کارشناسی ارشد مديريت دانشگاه تورنتو و مهندس نرم‌افزار شرکت ردهت، رشته علوم کامپيوتر، نقره المپياد کامپيوتر جهانی ۱۳۷۸، طلا المپياد کامپيوتر جهانی ۱۳۷۹

۶.مهران اسلامی نيا، دانشجوی دکترا، مهندسی عمران ، دانشگاه ايالتی کارولينای شمالی

۷.سروش اصلانی، دانشجوی دکترای مديريت، رفتار سازمانی، دانشگاه نورت وسترن، امريکا

۸.امير اعوانی، دانشجوی دکترای علوم کامپيوتر، دانشگاه سايمون فريزر ، ونکوور، کانادا

۹.علی افشاری، دانشجو دکتری، دانشگاه جورج واشنگتن، رشته مهندسی سيستم

۱۰.حميد اکبری، دانشجوی دکترا، مديريت استراتژيک، دانشگاه يورک کانادا

۱۱.کيارش اميری، دانشجو دکتری، دانشگاه رايس، رشته مهندسی برق

۱۲.حامد امينی، دانشجو دکتری، دانشگاه اکول نورمال سوپريور، فرانسه، رشته رياضيات کاربردی

۱۳.وحيد انتظاری، پژوهشگر مرکز مطالعات پيشرفته ارتوپدی، دانشکده پزشکی هاروارد ، دکتری ارتوپدی

۱۴.مصطفی بشکار، پژوهشگر اقتصادی دانشگاه ييل و استاديار دانشگاه نيوهمشير، رشته اقتصاد

۱۵.آناهيتا ‌بصيرت، دانشجوی دکترای علوم شناختی، انستيتو پليتکنيک گرونوبل، فرانسه

۱۶.روجا بندری، دانشجو دکتری، دانشگاه کاليفورنيا لوس انجلس، رشته برق، برنده جايزه ملی علوم آمريکا

۱۷.آرش بهبودی، دانشجوی دکترای مخابرات، دانشسرای عالی الکترونيک، فرانسه

۱۸.احمد بيرامی، دانشجو دکتری، موسسه فن آوری جورجيا، رشته مهندسی برق و کامپيوتر

۱۹.آرش پارسا، دانشجوی دکترا، مهندسی برق، دانشگاه برکلی

۲۰.سياوش پورکمالی، استاديار دانشگاه دنور، دکتری مهندسی برق، نقره المپياد شيمی جهانی ۱۳۷۶

۲۱.امين پورمحمدی، دانشجو دکتری، دانشگاه واشنگتن سنت لوييس، رشته اقتصاد

۲۲.اميرحسين پورموسی، پژوهشگر ارشد شرکت سيمولنت کانادا، دکتری مکانيک، نقره المپياد فيزيک جهانی ۱۳۷۴

۲۳.آزاده تاج پور، دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه کلرمانت ، رشته هنرهای زيبا و تاريخ هنر

۲۴.پويا تحصيلی فهادان، پژوهشگر دوره پسا دکترای عصب شناسی اعتياد دانشگاه علوم پزشکی کارولينای جنوبی، متخصص عصب شناسی، محقق جوان برگزيده دوازدهمين جشنواره رازی

۲۵.سيد فخرالدين ترابی، دانشجوی دکترا، بيوشيمی، دانشگاه ايلينوی در اوربانا شامپين، مدال طلای المپياد شيمی کشوری، ۱۳۸۰

۲۶.امير تقا، استاديار کالج برانکس شهر نيويورک، دکتری رياضی، برنده مسابقه رياضی دانشجويی کشور ۱۳۷۱

۲۷.نيره توحيدی، استاد مطالعات زنان، دانشگاه ايالتی کاليفرنيا، نورثريج، کاليفرنيا

۲۸.علی تهذيبی، محقق و استاديار، دانشگاه سائو پائولو، برزيل، دکتری رياضی

۲۹.علی تهرانی، استاد کالج کنستوگا کانادا، دکتری مهندسی طراحی سيستم

۳۰.سارا جباری فاروجی، محقق پسا دکتری، دانشگاه پاريس جنوب (اورسای)، دکتری فيزيک




۳۱.امير حاجی اکبری، دانشجوی دکترا، مهندسی شيمی، دانشگاه ميشيگان

۳۲.احمدرضا حدائق، دانشيار دانشگاه ايالتی کاليفرنيا سن مارکوس، دکتری علوم کامپيوتر

۳۳.بابک حيدری، پسا دکترا دانشگاه کاليفرنيا لوس انجلس، دکتری الکترونيک، طلا المپياد شيمی کشوری ۱۳۷۵

۳۴.گودرز دانايی، دانشجو تحصيلات تکميلی دانشگاه هاروارد، پزشک و کارشناسی ارشد جمعيت و سلامت بين‌الملل

۳۵.فرشيد ذبيحيان، دانشجو دکتری دانشگاه رايرسون، رشته مهندسی‌ مکانيک

۳۶.نسيم راضی، مهندس ارشد مشاور، دکتری حقوق

۳۷.فائزه راعی، دانشجو دکترا و کارشناس اقتصادی صندوق جهانی پول، رشته اقتصاد، رتبه سوم کنکور سراسری رشته رياضی فيزيک ۱۳۷۷

۳۸.بهنام رباطميلی ، دانشجو دکتری دانشگاه تگزاس آستين ، رشته کامپيوتر

۳۹.هژير رحمانداد، استايار موسسه فن آوری ويرجينيا، دکتری مهندسی صنايع و سيستم‌ها

۴۰.احمد رحمتی، دانشجو دکتری، دانشگاه رايس، رشته مهندسی برق و کامپيوتر

۴۱.سيد عليرضا رضوی مجمرد، ، دانشجوی دکترا، مهندسی برق، دانشگاه مينه سوتا

۴۲.عليرضا رئيسی، دانشجوی دکتری مهندسی عمران و محيط زيست، دانشگاه ايالتی پنسيلوانيا

۴۳.سحر زنگنه، دانشجوی دکترای آمار، دانشگاه ميشيگان

۴۴.مهيار سالک، دانشجو دکتری، دانشگاه کاليفورنيا جنوبی، رشته علوم کامپيوتر

۴۵.رضا سبطی، دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آلبرتا، رشته فلسفه

۴۶.پگاه ستاری، دانشجو دکتری، دانشگاه کاليفورنيا ايرواين، رشته مهندسی برق

۴۷.بشير سجاد، دانشجوی دکتری، دانشگاه واترلو، رشته علوم کامپيوتر، مدال برنز المپياد جهانی کامپيوتر ۱۳۷۶ و قهرمانی مسابقات جهانی روبوکاپ با تيم دانشگاه شريف

۴۸.بهزاد سجادی، دانشجو دکتری، دانشگاه کاليفورنيا ايرواين، رشته علوم کامپيوتر

۴۹.بابک سراجه، محقق پسا دکتری، دانشگاه ايلينويس اوربانا-شامپين، دکتری فيزيک

۵۰.مريم سعيدی، دانشجو دکتری، دانشگاه مينسوتا، رشته اقتصاد، مدال طلا المپياد رياضی کشوری ۱۳۷۸

۵۱.بابک سلامت، متخصص ارشد در شرکت ياهو، دکتری کامپيوتر

۵۲.سيد امين سيدی رشخوار، دانشجو دکتری دانشگاه کارنگی ملون، رشته بيزينس، نقره المپياد کامپيوترجهانی

۵۳.حسن شجاع نيا، دانشجوی دکترا دانشگاه تورنتو ، رشته برق و کامپيوتر

۵۴.علی شجاعی، دانشجو دکتری، دانشگاه ميشيگان، رشته آمار

۵۵.علی‌ شوريده، دانشجوی دکتری اقتصاد، دانشگاه مينه سوتا، مدال نقره المپياد جهانی رياضيات ۱۳۷۸ و ۱۳۷۹

۵۶.حامد شيبانی، محقق پسا دکترا، تيما گرونبل، دکترای مايکروالکترونيک

۵۷.امير صابری، دانشجوی دکترای زيست شناسی سلولی و مولکولی، داننشگاه ايلينويز در اربانا-شمپين، مدال نقره المپياد جهانی شيمی ۱۳۸۳

۵۸.علی صديقيان، دکتری تحقيق در عمليات، استاديار دانشگاه شهری نيويورک

۵۹.حسين ضيائی، استاد و رياست بخش ايران‌شناسی دانشگاه کاليفورنيا لوس‌ آنجلس، دکتری فلسفه اسلامی

۶۰.هدی طالبی، دانشجو کارشناسی ارشد، دانشگاه راچستر، رشته فاينانس

۶۱.علی طالبی نژاد، پژوهش‌گر ارشد روبوتيکس، دکتری مهندسی مکانيک، ام آی تی

۶۲.برزو طلوعی، دانشجو دکتری، دانشگاه کلگری، کانادا، رشته فيزيک

۶۳.ميترا عزيزيان، دانشجو دکتری، دانشگاه معادن کولورادو، رشته مهندسی نفت

۶۴.خسرو علاف اکبری، دانشجو دکتری - دانشگاه پرينستون و دانشگاه مريلند، رشته اختر فيزيک - سياست‌گذاری انرژی، طلا المپياد دانشجويی فيزيک ۱۳۸۱

۶۵.کاظم علمداری، مدرس، دانشگاه ايالتی کاليفورنيا، نورث ريج، دکتری جامعه شناسی

۶۶.پرويز عليوند، دانشجو دکتری، دانشگاه تگزاس آستين، رشته اقتصاد

۶۷.سانلی فائز، دانشجو دکتری دانشگاه آمستردام، رشته فيزيک، طلا المپياد فيزيک کشوری ۱۳۷۵

۶۸.مريم فربودی، دانشجو دکتری، دانشگاه شيکاگو، رشته اقتصاد

۶۹.آزاده فرحزادی، محقق پسا دکتری، دکتری فيزيک

۷۰.بابک فرزاد، استاديار دانشگاه براک کانادا، دکتری علوم کامپيوتر، برنز المپياد کامپيوتر جهانی ۱۳۷۴

۷۱.روزبه فروزان، دانشجوی دکتری دانشگاه ايالتی پنسيلوانيا، رشته مهندسی انرژی و محيط زيست

۷۲.حسن فغانی درمی، دانشجوی دکتری، دانشگاه واشنگتون در سنت لوييس، رشته اقتصاد

۷۳.علی‌ قدسی‌، استاد يار، دانشگاه واترلو، دکتری کامپيوتر

۷۴.محمدرضا قدسی، دانشجوی دکتری علوم کامپيوتر، دانشگاه مريلند، برنده مسابقات جهانی روبوکاپ ۱۳۸۴

۷۵.مسلم کاظمی، دانشجو دکتری، دانشگاه سايمون فريزر کانادا، رشته علوم مهندسی، عضو تيم روبوکاپ شريف و قهرمان روبوکاپ سال‌های ۱۳۷۸، ۱۳۷۹، ۱۳۸۰

۷۶.شبنم کاوسيان، استاد دانشکده رياضی و آمار کالج لنگارا، دکتری رياضی

۷۷.ياسر کراچيان، متخصص انتقال تکنولوژی دانشگاه ويلفردلارير، کانادا، دکتری فيزيک، طلا المپياد جهانی فيزيک ۱۳۷۴

۷۸.علی کرباسی، دانشجوی دکترا، دانشگاه بين المللی فلوريدا، مهندسی مواد

۷۹.کيانوش کلانتری، دانشجو کارشناسی ارشد، دانشگاه راچستر، رشته حسابداری

۸۰.ارسلان کهنمويی پور، استاديار دانشگاه سيراکيوز، دکتری زبان شناسی

۸۱.علی گرجی‌نژاد، دانشجو دکتری، روته آخن، آلمان، رشته فيزيک

۸۲.رضا گلستانی، دانشجو دکتری، دانشگاه مرکز پزشکی گرونينگن هلند، رشته پزشکی هسته‌ای

۸۳.رضا گنج دانش، ، دانشجوی دکترا، دانشگاه تگزاس در آستين، مهندسی نفت

۸۴.مهدی مجبوری، دانشجوی دکتری، دانشگاه کاليفرنيای جنوبی، رشته اقتصاد

۸۵.مهرداد مجذوبی، مهندسی‌ برق و کامپيوتر، دانشجوی مقطع دکترا، دانشگاه رايس، هوستن، تگزاس

۸۶.مصطفی مجيدپور، دانشجوی دکتری، دانشگاه کاليفرنيا-لوس آنجلس ، رشته برق

۸۷.بابک محيط، دانشجو دکتری، دانشگاه جانز هاپکينز، رشته مديريت بهداشت

۸۸.بنفشه مدنی نژاد، مدرس و دانشجو دکتری، دانشگاه تگزاس آستين، رشته علوم اسلامی

۸۹.محمد مسگرپور، دانشجو دکتری، دانشگاه ساتهمپتون، انگلستان، رشته تحقيق در عمليات

۹۰.مهرداد مشايخی، مدرس، دانشگاه جورج تاون، جامعه شناسی

۹۱.نازگل مشتاقی، دانشجوی دکتری، دانشگاه فلوريدای جنوبی، رشته بازاريابی

۹۲.نرگس معمار صادقی، پژوهشگر کامپيوتر، دکتری علوم کامپيوتر

۹۳.کامران معين زاده، استاد، دانشگاه واشنگتن، دکتری مهندسی صنايع

۹۴.پيمان ملاذ، دانشجوی تحصيلات تکميلی، يو سی ال ای، رشته روابط بين الملل

۹۵.ليلا موری، دانشجو دکتری، دانشگاه کلمبيا، رشته زبان و فرهنگ خاورميانه و آسيا

۹۶.محمد مهديان، محقق ارشد مرکز تحقيقاتی ياهو، دکتری رياضی، يک مدال طلای المپياد جهانی رياضی و دو مدال نقره ی المپياد جهانی کامپيوتر ۱۳۷۱،۱۳۷۲

۹۷.حميدرضا مهديزاده، دانشجو دکتری، دانشگاه صنعتی ايلينوی، رشته مهندسی شيمی

۹۸.بهار مهمانی، دانشجو دکتری، موسسه تحقيقاتی فيزيک نظری، دانشگاه آمستردام، هلند، رشته فيزيک نظری

۹۹.مازيار ميررحيمی، محقق، موسسه ملی تحقيق درعلوم کامپيوتر و کنترل فرانسه، دکتری رياضی، نقره المپياد رياضی جهانی ۱۳۷۸ - طلا المپياد دانشجويی کشوری ۱۳۷۹

۱۰۰.آناهيتا ميرطباطبايی، دانشجو دکتری، دانشگاه کاليفورنيا سانتا باربارا، رشته مهندسی مکانيک

۱۰۱.حميد ناصری، مدرس، دانشگاه هيوستون، دکتری مهندسی برق

۱۰۲.فرزانه نجفی، دانشجوی دکتری، دانشگاه پنسيلونيا ، رشته نورو بيولوژی

۱۰۳.بورگان نظامی نرج آباد، استاديار دانشگاه رايس، دکتری اقتصاد، طلا المپياد رياضی کشوری ۱۳۷۵

۱۰۴.حسين نمازی، استاديار دانشگاه تگزاس آستين، دکتری رياضی، طلای المپياد رياضی و کامپيوتر کشوری ۱۳۷۳

۱۰۵.امير نيری، دانشجو دکتری، دانشگاه ايلينويس اوربانا-شامپين، رشته علوم کامپيوتر

۱۰۶.عليرضا واعظ زاده، محقق دردانشکده پزشکی دانشگاه هارواد، دکتری داروسازی

۱۰۷.فريدون هرمزدياری، دانشجو دکتری، دانشگاه سايمون فريزر، رشته علوم کامپيوتر

۱۰۸.مجيد يحيايی، دانشجوی دکترا، مهندسی مکانيک، دانشگاه کاليفرنيای جنوبی




سرتيپ پاسدار جزايری: ستاد بررسی ابعاد جنگ نرم تشکيل شد، مهر


رئيس ستاد تبليغات دفاعی کشور ضمن اعلام خبر تشکيل ستاد بررسی ابعاد جنگ نرم توسط ستاد کل نيروهای مسلح از برگزاری سلسله هم انديشی های جنگ نرم خبر داد.


به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتيپ پاسدار سيد مسعود جزايری که در حاشيه برگزاری نشست کميته علمی ستاد تبليغات دفاعی کشور سخن می گفت ادامه داد: دشمنان ايران اسلامی، پس از سالها ناتوانی در عرصه جنگ سخت بر عليه ملت مسلمان و دلير ايران، به جنگ نرم روی آورده اند تا بلکه از اين طريق بتوانند به اهداف شوم خود دست يابند.


معاون هماهنگی و تبليغات دفاعی ستاد کل نيروهای مسلح، نخبگان را در اولويت جامعه مخاطبان دشمن در جنگ نرم دانسته و يادآور شد: آنها تلاش دارند با ايجاد تشکيک در مبانی و آرمان های انقلاب، شعارهای به ظاهر جذاب خود را جايگزين شعور، انديشه و باور جامعه نخبگی کشور کنند.




سردار جزايری با اعلام اين که برای پيروزی نرم نيازمند همکاری و همفکری انديشمندان و پيشوران جامعه هستيم گفت: به فضل الهی در اين عرصه نيز با وحدت و همدلی نخبگان، مردم و مسسئولان، دشمنان راهی به پيش نخواهند برد.



وی تشکيل ستاد بررسی ابعاد جنگ نرم توسط معاونت فرهنگی و تبليغات دفاعی ستاد کل نيروای مسلح را فرصت مناسبی برای تبادل دانش و تجارب اساتيد و فرهيختگان کشور در اين حوزه دانست و افزود: برگزاری سلسله هم انديشی های جنگ نرم تا پايان سال جاری نيز موجب خواهد شد آخرين دستاوردهای علمی و عملی انديشمندان داخلی در حوزه جنگ نرم تبادل شود.



سردار جزايری از همکاری بيش از يکصد نفر از نخبگان علمی و فرهنگی با ايان ستاد خبر داد و افزود: اين هم انديشی ها با مشارکت دستگاه های مختلف اجرايی و دانشگاه ها برگزار خواهد شد.







شعار علیه غلامحسین الهام در سر کلاس

روزنامه حیات نو نوشت:






جمعى از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسى دانشگاه تهران بعد از پایان کلاس درس غلامحسین الهام در این دانشگاه شعارهایى سر دادند. این دانشجویان در این شعارها، به بیان اعتراض‌هاى خود نسبت به عملکرد دولت و اتفاقات اخیر پرداختند